Catering

Catering op maat

Onze passie voor goed eten en bijpassende dranken is doorgevoerd in een uitgebreid pallet aan mogelijkheden voor uw evenement. Wij bieden catering op maat voor iedere locatie. De kwaliteitsproducten die u van Slagerij Dungelmann gewend bent, afgestemd op uw wensen. Indien gewenst combineren we de gerechten met een aanbod van passende wijnen, bier en frisdranken. Zo maken we uw catering compleet. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een particulier feestje of verse maaltijden die ter plekke worden afgehaald, wij verzorgen alles van begin tot eind.

Bedrijfs Catering 1

Bedrijfscatering

Slagerij Dungelmann neemt de volledige organisatie voor u uit handen als het gaat om bedrijfscatering. Zo kunt u zich richten op uw belangrijkste taken tijdens het evenement. De verzorging van de gasten laat u aan ons over. 

Naast de mooiste gerechten en bijpassende dranken wordt indien gewenst ook de aankleding volledig verzorgt. Van mooie tenten, meubilair en tafellinnen tot aan de stijlvolle Piaggio APE waarmee iedereen op verschillende locaties bediend kan worden. Alles wordt naar uw wens ingericht. 

Particuliere catering Slagerij Dungelmann

Particuliere catering

Uw feest is compleet met de gerechten van Slagerij Dungelmann, al jaren de cateraar van vele particuliere partijen. Aan de hand van uw wensen wordt er een passend menu samengesteld eventueel gecombineerd met een passend aanbod van dranken. Of het nu gaat om een informele barbecue of juist een bruiloft met walking dinner, dankzij de specialiteiten uit de slagerij bent u zeker van een goed diner. Indien gewenst verzorgt Slagerij Dungelmann ook de aankleding naar met passende meubels, tafellinnen, mooi servies en glaswerk.