Particuliere catering

Particuliere catering Den Haag

Een barbecue met vrienden, een familiediner of samengesteld buffet. De bruiloft van uw dromen met een uitgebreid drie gangen diner. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden u compleet verzorgde catering in stijl. Zelfs de organisatie van aankleding met een speciale inrichting, passende meubels, tafellinnen, servies en glaswerk kunnen wij uit handen nemen. Als echte eye catcher op uw feest kunt u indien gewenst gebruik maken van onze stijlvolle Piaggio APE als bar of om gerechten uit te serveren. Wij regelen alles en bezorgen het complete aanbod op locatie.

Kwaliteit catering Slagerij Dungelmann

Kwaliteit catering

De kwaliteit die u van Slagerij Dungelmann gewend bent, geserveerd op uw partij.
Denk aan borrel assortimenten met unieke Italiaanse worst en kazen uit de streek Friuli, huisgemaakte paté en salades. De lekkerste stukken scharrelvlees op de barbecue of een uitgebreid buffet. Uiteraard is er de mogelijkheid verder uit te pakken met een luxe diner of walking dinner uit de bekende specialiteiten. Kies zelf of u drie of meer gangen serveert. Alle catering kan gecombineerd worden met passende wijnen.

Catering Buiten met Barbeque Slagerij Dungelmann

Dé extra’s voor uw partij

Sommige gelegenheden en partijen vragen om een extra bijzondere uitstraling. Ook hierbij kan het ervaren team van Slagerij Dungelmann u helpen. Stoere tenten voor de aankleding met meubilair en tafellinnen dat aansluit bij uw stijl, een speciaal voor u bemande cocktailbar, barbecues waarvandaan het beste vlees wordt geserveerd of zelfs een DJ voor tijdens de feestavond. Bij Slagerij Dungelmann is alles mogelijk! Neem dan ook gerust contact op als u wensen heeft die op deze pagina nog niet benoemd zijn.