Wild

31

Wild vlees

Het traditionele wildseizoen loopt in Nederland van 15 oktober tot en met 31 december. Dit is dan ook de periode dat er binnen Slagerij Dungelmann het meeste wild beschikbaar is. De vele bijzondere vleessoorten als hert, haas, wildzwijn en fazant, kennen allemaal een eigen smaak en bereidingswijze. Slagerij Dungelmann is gespecialiseerd in het verwerken van de producten voor de beste smaakbeleving. Er wordt binnen de slagerij dan ook altijd erg uitgekeken naar deze bijzondere tijd van het jaar, al is het ook buiten het seizoen wel mogelijk om wild vlees uit andere landen te verkrijgen. 

Ambachtelijke slager

Slagerij Dungelmann is specialist in het ambachtelijk verwerken van diverse soorten vlees. Zo ook in het geval van wild. Of het nu gaat om grotere dieren als een hert of een zwijn of juist om de kleinere dieren als een konijn of wilde eend, Slagerij Dungelmann zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit aan vlees tot uw beschikking heeft. Bereidt de diverse soorten vlees thuis of geniet vanaf 2022 van de heerlijkste wildgerechten in het restaurant boven de slagerij. 

Rundvlees 7 Slagerij Dungelmann

Catering voor feestdagen

Met het wildseizoen dat doorloopt tot het einde van het jaar biedt deze categorie oneindige mogelijkheden voor een uniek diner tijdens de feestdagen. De bereiding van de verschillende soorten wild zijn echter niet voor iedereen bekend. Slagerij Dungelmann biedt dan ook bedrijfscatering en particuliere catering op maat, voor een speciaal diner. Kwaliteitsvlees zoals u gewend bent, door Slagerij Dungelmann bij u op locatie geserveerd. Indien gewenst wordt het volledige diner aangeboden in combinatie met de mooiste wijnen.