Specialiteiten

Broodje Bal En De Kroket specialiteiten van Slagerij Dungelmann

Broodje bal en dé kroket

Het aanbod van Slagerij Dungelmann kent zo zijn favorieten onder de afnemers. De Dungelmann kroket is wellicht de meest beroemde kroket die er te krijgen is. Niet alleen in Den Haag maar ook ver daarbuiten vormt deze kroket een teken van kwaliteit in welke snackbar u ook komt. Ook de huisgemaakte bal gehakt van eigen receptuur is erg populair. Hier leggen de vers belegde broodjes van de slagerij het in de hofstad al snel tegen af. Beide producten hebben in de loop der jaren naam gemaakt en blijven ongeëvenaard in hun populariteit. 

Italiaanse Producten Specialiteiten

Italiaanse producten

Eigenaar Raffaele Massaro is weliswaar in Den Haag opgegroeid maar heeft ook een Italiaanse achtergrond. Hij importeert zelfstandig de lekkerste producten uit Friuli in Noord-Italië, de streek waar zijn familie vandaan komt. Deze streek produceert de beste Italiaanse worsten, kazen, saucijzen en salame. Al deze unieke producten worden onder meer verkocht in de winkel en via de webshop. Ook stelt u hier de mooiste borrel arrangementen mee samen voor een uniek aanbod in catering op locatie. 

Slagerij Dungelmann Maaltijden

Maaltijden

De bekende kwaliteit van het vlees dat binnen Slagerij Dungelmann verwerkt en geserveerd wordt, is ook onderdeel van onze maaltijden. Een variatie aan gerechten zoals stamppotten, diverse schotels en vleesgerechten, rijst, lasagne en pasta. Uiteraard ook te bestellen in combinatie met de beroemde bal gehakt. Alles wordt vers bereidt binnen de slagerij en is kant en klaar af te halen in de winkel, of thuis te laten bezorgen via de webshop. Geniet waar en wanneer u maar wilt van onze specialiteiten.