Kalfsvlees

Kalfsvlees Slagerij Dungelmann

Kalfsvlees

Een mals, mager stuk vlees met een zeer verfijnde smaak. Dat is wat het kalfsvlees van Slagerij Dungelmann kenmerkt. Kwaliteitsvlees van jonge runderen aangeboden door leveranciers die het dierenwelzijn van deze kalveren scherp in de gaten houdt. Tot en met de slacht hebben zij een goed leven gehad. Ook daarna worden zij binnen de slagerij handmatig en met zorg verwerkt tot bijvoorbeeld een heerlijk malse biefstuk of een prachtige entrecote. Op deze manier ontstaan de lekkerste stukken vlees voor een uitgebreid diner. Kom langs in de winkel of bestel uw kalfsvlees online.

Maaltijden

Heeft u een keer geen tijd om te koken? Het vers bereidde assortiment aan kant en klaar maaltijden van Slagerij Dungelmann biedt een gezond en voedzaam alternatief. Laat de speciale seizoenschotels, stampotten, rijst-, mie- en pastagerechten thuisbezorgen of bekijk het aanbod in de winkel. Ook voor grotere groepen kunt u bij Slagerij Dungelmann terecht. Bekijk de pagina’s voor particuliere catering en bedrijfscatering voor uw catering op maat. Slagerij Dungelmann verzorgt de mooiste diners aan huis en op uw werkplek.

Rundvlees 7 Slagerij Dungelmann

De culinaire traditie

Een slogan van jaren terug en nog steeds actueel. Met de slagerij en traiteur serveert Slagerij Dungelmann de lekkerste culinaire gerechten. Van speciaal geïmporteerde Italiaanse worsten en kazen, huisgemaakte paté en borrelhapjes tot een prachtige maaltijd met een goed stuk vlees. De culinaire traditie wordt binnen de slagerij doorgezet. “In november 2021 bestaan we 160 jaar” vertelt eigenaar Raffaele Massaro “wij hebben alles in huis hier nog eens evenzoveel jaren aan toe te voegen”. Slagerij Dungelmann gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet.