Varkensvlees

Varkensvlees Slagerij Dungelmann

Varkensvlees

Een van de meest gegeten vleessoorten in Nederland en Europa is varkensvlees. Een veelzijdig type vlees dat binnen Slagerij Dungelmann onder meer gebruikt wordt voor het maken van diverse soorten vleeswaren, huisgemaakte patés, spareribs, verschillende soorten worst en de klassieke varkensfiletrollade. Al het vlees is geselecteerd op kwaliteit en dierenwelzijn. De dieren worden goed behandeld en door de ambachtelijke slagers verwerkt. Alle delen van het varken worden gebruikt om de mooiste gerechten voor u klaar te maken. Ontdek uw favorieten in de winkel of laat ze thuisbezorgen via de webshop.  

Ambachtelijke slager

Het oude ambacht van het slagersvak wordt binnen Slagerij Dungelmann nog altijd doorgegeven. Zo wordt al het personeel aangeleerd het vlees binnen de slagerij handmatig te verwerken en te snijden. Verspilling is hier nauwelijks aan de orde want alle delen van het dier kennen hun eigen toegevoegde waarde in de bereiding van verschillende gerechten. Zo worden naast de karbonades en spareribs ook de lekkerste soorten paté gemaakt en ontstaan keer op keer de specialiteiten waar Slagerij Dungelmann om bekend staat. 

Varkensvlees 2

Verse vleeswaren

De prachtige stukken vlees die Slagerij Dungelmann verkoopt worden deels verwerkt in vleeswaren. Iedere dag vers gesneden en verpakt voor u om mee naar huis te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plank charcuterie voor bij de borrel, vol speciale Italiaanse worsten en diverse soorten ham. Ook een broodje voor de lunch wordt met de verse vleeswaren van Slagerij Dungelmann iedere dag opnieuw een ware traktatie. Kom langs in de winkel of bestel uw favoriete producten online.