Rundvlees

61

Rundvlees

Hoe beter er voor de dieren gezorgd wordt, hoe malser het vlees is. Ook het rundvlees wordt met zorg geselecteerd op kwaliteit en dierenwelzijn. Zowel in de winkel als via de webshop, treft u vers gesneden vleeswaren en de beste stukken vlees. Bereid uw eigen kogelbiefstuk, ossenhaas of verse tartaar voor een heerlijk diner. De kwaliteit hamburgers en de beroemde gehaktballen waar Slagerij Dungelmann om bekend staat, worden bovendien veel besteld bij catering arrangementen en in de verse broodjes die verkocht worden vanuit de winkel.

Dierenwelzijn

Dierenwelzijn staat voor alle producten in hoog aanzien. Slagerij Dungelmann selecteert de leveranciers op hun inzet in het voorkomen van dierenleed en het aanbod in de hoogste kwaliteit in scharrelvlees. Al het vlees wordt vervolgens handmatig binnen de slagerij verwerkt en gesneden. Zo bent u verzekert van de beste kwaliteit en versheid van het vlees, de vleeswaren en de maaltijden. Voor uw favoriete gerechten kunt u langskomen in de winkel of de producten via de webshop laten thuisbezorgen.  

Gesneden Vlees

Assortiment in catering

De verschillende soorten rundvlees die wij aanbieden worden veel gebruikt in ons catering assortiment. Met name een broodje bal, geserveerd vanuit onze authentieke Piaggio APE, voor bedrijfscatering op locatie is erg populair. In barbecue arrangementen bieden wij bovendien de mooiste stukken biefstuk en verse hamburgers aan. Liever een luxere barbecue? Stel uw eigen arrangement samen met onder meer een entrecote, rib eye en een t-bone steak, indien gewenst met bijpassende wijnen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.