Over Slagerij Dungelmann

Een korte geschiedenis

Al jaren een begrip, niet alleen in de Haagse binnenstad maar ook in de rest van het land. Hofleverancier Slagerij Dungelmann. Een ambachtelijke slager met faam, waarin historie en toekomstvisie samenkomen.

Slagerij Dungelmann werd in 1861 opgericht door de heer P.G. Dungelmann. Na jarenlang binnen de familie te zijn overgedragen, werd de slagerij na verloop van tijd verkocht. In 1997 nam de huidige eigenaar, Raffaele Massaro, het bedrijf over. Met zijn visie voor de toekomst gaat de slagerij nog vele mooie jaren tegemoet.
Klik hier om meer te lezen over deze historie.

Ambacht En Kwaliteitvlees

Ambacht en kwaliteitsvlees

Een persoonlijke benadering, kwaliteitsvlees en passie voor het ambacht. Binnen Slagerij Dungelmann selecteren wij het vlees met zorg op kwaliteit en dierenwelzijn.
Al het vlees dat wordt verkocht is scharrelvlees en wordt direct in de slagerij verwerkt. Bekijk het aanbod vers vlees, vleeswaren, unieke Italiaanse worst uit de regio Friuti, de Dungelmann kroket, de legendarische gehaktbal en verse maaltijden in de winkel of de webshop. Ook bedrijfscatering en particuliere catering worden door de slagerij compleet op maat verzorgd.

Rafaele Massaro Toekomstvisie

Toekomstvisie

Raffaele Massaro gebruikt het lekkerste vlees van zijn slagerij ook voor zijn eerste restaurant. Mooie gerechten voor de lekkerste lunch in Den Haag.
Het oorspronkelijke pand op Hoogstraat 34 is hiervoor anno 2021 te klein maar nummer 17 biedt ruimte. In de slagerij en het restaurant, waar klassieke en moderne stijlen samenkomen, kan iedereen vanaf 2022 genieten van de bekende specialiteiten. Laat het kwaliteitsvlees en de unieke Italiaanse producten u smaken in een zaak die nog zeker 160 jaar mee kan!