Bedrijfscatering

Bedrijfscatering op maat

Onze bedrijfscatering wordt met de hoogste kwaliteit verzorgt!
Een lekkere lunch voor u en uw personeel, voor op kantoor of ‘to-go’, een receptie of borrel met speciale hapjes uit onze traiteur of een compleet uitgeserveerd diner met de specialiteiten uit onze slagerij. Eventueel gecombineerd met verse sappen, koffie, thee, frisdrank, (speciaal) bieren of passende wijnen.

Juist voor zakelijke evenementen is het van belang een goede uitstraling te verzorgen. Wij verzorgen de complete catering! Van de mooiste gerechten tot passende meubels, tafellinnen en overige wensen, alles is mogelijk!

Bedrijfscatering Receptie En Diner

Receptie en diner

Met de specialiteiten van Slagerij Dungelmann worden op uw wens de mooiste arrangementen met u samengesteld. Een uitgebreide borrel met vers gesneden charcuterie, unieke Italiaanse producten waaronder speciale worsten en kazen en de binnen de slagerij gemaakte paté. Een speciaal uitgeserveerd diner van drie of meer gangen met smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen. Een barbecue met de beste stukken vlees op een mooie winter- of zomeravond. Slagerij Dungelmann denkt met u mee voor een passend menu voor iedere gelegenheid.

Particulieren Catering 1

Slagerij Dungelmann (voor onderweg)

Het uitgebreide assortiment aan broodjes en hapjes kan bij u op kantoor worden bezorgd maar ook onderweg worden geserveerd. Waar u ook bent, Slagerij Dungelmann reist met u mee met lunchtasjes voor uw medewerkers of het beroemde broodje bal vanuit de stijlvolle Piaggio APE. Ook op festivals en beurzen kan de catering voor u worden verzorgd. Zo kunt u zich richten op de service naar uw klant terwijl zij genieten van de specialiteiten verschillende specialiteiten die Slagerij Dungelmann te bieden heeft.