Kip

Kip Slagerij Dungelmann

Kip

Een van de meest gegeten vleessoorten ter wereld met een breed scala aan bereidingsmogelijkheden. Gericht op het dierenwelzijn wordt binnen Slagerij Dungelmann alleen scharrelkip van de hoogste kwaliteit verkocht. De kip wordt verwerkt tot stukken kipfilet en kippendijen of aangeboden als hele kip. 

Kom langs in de winkel voor broodjes met vers gesneden vleeswaren of neem uw favorieten mee naar huis. Uiteraard zijn er zowel in de winkel als online ook vers gekruide kippenvleugels voor bij de borrel en heerlijke kippenpoten of drumsticks verkrijgbaar voor op de barbecue en bij het diner. 

Bereiding

Kruiden, grillen, bakken en braden. De mogelijkheden in de bereidingswijzen van kip zijn eindeloos. In de winkel en via de webshop koopt u vers gesneden vleeswaren van gegrilde en gebraden kip. De lekkerste hele kippen, drumsticks en kipsaté zijn ook gemarineerd verkrijgbaar. Even in de oven of op de barbecue is al voldoende om van een heerlijke maaltijd te genieten. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de verscheidenheid aan kant en klaar maaltijden die Slagerij Dungelmann aanbiedt. 

barbeque-pakketten

Barbecue pakketten

Bestel de lekkerste barbecue pakketten voor een mooie avond met vrienden of familie. Verschillende soorten vlees, waaronder heerlijk gemarineerde saté van kippendijen en kipshaslick, zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar. Het is ook mogelijk de volledige catering uit handen te geven. Slagerij Dungelmann verzorgd dan de barbecue, indien gewenst in combinatie met passende dranken. Ook kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van een luxe vleespakket naar keuze, volledig bereidt op een barbecue of een Big Green Egg.