Wijnen

De lekkerste wijn bij uw gerecht

Zoals eigenaar Raffaele Massaro passie voor het slagersvak heeft, heeft zijn broer Patrizio al ruim 35 jaar passie voor wijnen. Via zijn internationale netwerk selecteerden zij samen een eerste prachtige serie met heerlijke wijnen. Blinde proeverijen (zonder aanziens des etiket) brachten wijnen naar voren die goed te combineren zijn met het brede Dungelmann assortiment, voor de mooiste wijn-spijs gelegenheden. Stuk voor stuk zuivere, eerlijke en kwalitatief goede wijnen van zeer kundige en ervaren wijnmakers met het vizier op duurzaamheid.
De wijnen bieden u de mogelijkheid om uw volledige diner te begeleiden van aperitief tot aan het nagerecht, maar zijn ook perfect voor bij de BBQ, een feestelijke catering of bij de borrel met een heerlijke plank charcuterie.

Wijnen Montelliana Dungelmann

Montelliana

In 1957 werd Cantina Montelliana opgericht. Een samenwerking van een aantal vooruitstrevende wijnboeren in de wijnregio Veneto. Hun duurzame manier van werken met extra focus op kwaliteit, sluit volledig aan bij Slagerij Dungelmann. In de heuvels van Asolo & Montello worden traditionele en innovatieve technieken op het gebied van druiventeelt gecombineerd. Zo ontstaan de lekkerste wijnen als een krachtige Cabernet Sauvignon, de fris fruitige Pinot Grigio en een verfijnde Merlot. De Prosecco uit dit gebied is bovendien een internationale prijswinnaar gebleken en verkrijgbaar in verschillende inhoudsformaten.

Wijn Rose Allee Slagerij Dungelmann

ROSE ALLéE

Op het Franse landgoed Hartmann werd in 1660 de eerste sparkling wijn geproduceerd. Sindsdien kent Birkedal Hartmann een rijke traditie in het produceren en ontwikkelen van diverse typen mousserende wijn. Met de vierde generatie aan het hoofd werd in het jaar 2020 de bijzondere ROSE ALLéE ontwikkelt. Een luxe, sprankelende, premium rosé, gemaakt om het leven te vieren. Haal de bourgondische Franse sfeer in huis met de heerlijke producten van Slagerij Dungelmann en een prachtige fles ROSE ALLéE. De perfecte combinatie voor al uw feestelijke gelegenheden.

Via-domitia-slagerij-dungelmann-scaled.

Via Domitia

Hoog gelegen op de heuvel in de streek Languedoc, telen wijnmakers Bruno Le Breton en Damien Michel met passie hun druiven. De mooiste kwaliteitswijnen ontstaan aan Les Vignes des ‘DEUX SOLEILS’, waar de druiven rijpen tussen twee zonnen. Het oorspronkelijke kalksteen uit het gebied is in de wijngaard nog altijd aanwezig. De warmte die hierin wordt opgeslagen zorgt voor zachte nachten ten gunste van de druiven. Met het Mediterraanse aroma van de streek zijn deze uitzonderlijke rosé, rode en witte wijnen uitstekend te gebruiken bij uw aangeklede borrel en heerlijk diner.