Gevogelte

Kip Slagerij Dungelmann

Gevogelte

Er is een verscheidenheid aan gevogelte beschikbaar. Kalkoen is het meest verkochte type gevogelte binnen Slagerij Dungelmann. Hiervoor worden verschillende stukken vlees en bereidingswijzen aangeboden. Van een hele kalkoen tot de lekkerste vleeswaren. Ook de eend is populair. Naast de beste stukken filet en eendenbouten wordt er binnen de slagerij een eendenpaté met port bereidt. Wilt u iets anders proberen? Kies ook eens voor een gans of een kwartel om een heerlijk diner mee samen te stellen. Wij helpen u in de winkel graag met tips voor de lekkerste bereidingswijzen. 

Dierenwelzijn

Het belangrijkste kenmerk van Slagerij Dungelmann is de kwaliteit van het vlees. Deze kwaliteit komt onder meer tot stand door de focus op het dierenwelzijn bij leveranciers. Dit is dan ook een van de aspecten waarop leveranciers binnen Slagerij Dungelmann geselecteerd worden. “Als verantwoorde en duurzame slager, is een goed leven van het dier dat we verwerken voor ons heel belangrijk. Of het nu gaat om rundvlees of gevogelte, wij verkopen niets anders dan scharrelvlees.” vertelt een van de slagers trots. 

Pexels Karolina Grabowska 5718019

Bijzonder diner

Bepaalde gelegenheden nodigen u uit om iets nieuws te proberen. De mogelijkheden met gevogelte zijn eindeloos en kennen verschillende bereidingswijzen per seizoen. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde kalkoen met de kerst waarvoor een variëteit aan vullingen beschikbaar is. Slagerij Dungelmann kijkt altijd uit naar nieuwe bereidingswijzen voor een mooi en mals diner. Hiervoor wordt ook catering op maat aangeboden. Geen moeite in de keuken en toch een bijzondere maaltijd, indien gewenst in combinatie met een selectie aan bijpassende wijnen.